Nadal neuspel v prvom oficiálnom súboji po maródke

NETKY.SK • 29 September 2014, 14:59 • 2 min
Nadal neuspel v prvom oficiálnom súboji po maródke

PEKING - Španielsky tenista Rafael Nadal neuspel vo svojom premiérovom oficiálnom zápase po problémoch so zápästím "nedominantnej" pravej ruky.

slovakia

left justify in out

V pondelok po boku krajana Pabla Andújara prehral v 1. kole štvorhry na turnaji ATP World Tour 500 China Open v čínskom Pekingu s česko-americkým tandemom Tomáš Berdych, John Isner 5:7, 6:4, 4:10 (zápasový tajbrejk).

 

Druhý muž svetového rebríčka Nadal minulý štvrtok v exhibičnom dueli v kazašskej Astane prekonal Francúza Jo-Wilfrieda Tsongu. V utorok približne po 10.00 h SELČ ho v 1. kole singlovej súťaže v Pekingu vyzve Tsongov krajan Richard Gasquet. 

 

Nadal pauzoval od 1. júla, keď v osemfinále Wimbledonu nestačil na Austrálčana Nicka Kyrgiosa. Dvadsaťosemročný Malorčan následne premaródoval celú letnú zámorskú sériu turnajov na tvrdom povrchu vrátane newyorských grandslamových US Open. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona