Nadal najprv odvolal Londýn, potom to jeho manažér dementoval

NETKY.SK • 16 Október 2014, 17:15 • 2 min
Nadal najprv odvolal Londýn, potom to jeho manažér dementoval

MADRID - Španielsky tenista Rafael Nadal aj jeho strýko a zároveň tréner Toni Nadal najprv oznámili absenciu 9. - 16. novembra na koncosezónnom šampionáte ATP World Tour Finals v Londýne, neskôr to hráčov manažér Benito Barbadillo dementoval.

slovakia

left justify in out

"Po Šanghaji som si oddýchol a dnes som začal trénovať. Pôjdem do Bazileja, pretože apendix je pod kontrolou. Následne uvidíme, či podstúpim operáciu až po Paríži alebo už pred ním. Rozhodol som sa však vynechať ´Masters´, aby som mal viac času na prípravu na Australian Open," povedal v stredu Rafael Nadal pre IB3, citoval ho web Live Tennis. 

 

Toni Nadal duplikoval: "Potrebujeme teraz vedieť len to, či sa zákrok uskutoční pred Parížom-Bercy alebo až po ňom." Barbadillo však neskôr v rovnaký deň uviedol, že verdikt v súvislosti s Londýnom padne až po Bazileji a Paríži. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies