Nadal na tlačovke po zápase s Nalbandianom skolaboval

NETKY.SK • 5 September 2011, 14:55 • 2 min
Nadal na tlačovke po zápase s Nalbandianom skolaboval

Nadal na tlačovke po zápase s Nalbandianom skolaboval

slovakia

left justify in out

img

Španielsky tenista Rafael Nadal po postupe do osemfinále dvojhry na grandslamovom turnaji US Open vyľakal svojich fanúšikov. Obhajca titulu na tlačovej konferencii po víťaznom zápase s Argentínčanom Davidom Nalbandianom skolaboval. Podľa Nadalovych slov boli príčinou silné kŕče v pravej nohe, ktoré začal pociťovať v závere duelu s Juhoameričanom.
      Španiel odpovedal na otázky novinárov akreditovaných v dejisku záverečného podujatia veľkej štvorky, keď odrazu prestal rozprávať, hlavu si položil do dlaní a klesol zo stoličky na zem. Po ošetrení privolanými zdravotníkmi sa Nadal po desaťminútovej prestávke vrátil do miestnosti medzi žurnalistov. "Mám silné kŕče v pravej nohe, v prednej i zadnej časti. To bola príčina môjho kolapsu, netreba za tým hľadať nič iné. Kŕče sa počas zápasu s Nalbandianom stupňovali, veľmi ma to bolelo. Svoju úlohu mohla zohrať aj veľká horúčava," povedal Nadal, ktorý sa v dueli o postup do štvrťfinále stretne s Luxemburčanom Gillesom Mullerom.
      Španiel bol s výkonom v dueli s Nalbandianom spokojný. "Každým dňom sa zlepšujem, čo je potešiteľné. V zápase s Davidom tam boli momenty, keď mala moja hra naozaj vysoký level, najmä v prvých dvoch setoch. Vychádzalo mi podanie a darilo sa mi aj na returne," dodal Nadal.
Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona