Nadal a Bryanovci už majú istotu World Tour Finals 2013 v Londýne!

NETKY.SK • 10 Jún 2013, 14:40 • 2 min
Nadal a Bryanovci už majú istotu World Tour Finals 2013 v Londýne!

LONDÝN - Španielsky tenista Rafael Nadal vo dvojhre a americké dvojičky Bob a Mike Bryanovci vo štvorhre si v obrovskom predstihu zabezpečili právo štartu na koncoročnom šampionáte Barclays ATP World Tour Finals 2013, ktorý sa na tvrdom povrchu v hale O2 Arena v Londýne uskutoční 4. - 11. novembra. Asociácia tenisových profesionálov to oznámila na svojej internetovej stránke.

slovakia

left justify in out

Na podujatí sa predstaví osem najlepších singlistov a deblových párov v bodovaní Race. Titul z ATP World Tour Finals je jediný významný, ktorý 27-ročný Malorčan Nadal, čerstvo už 8-násobný dobyvateľ parížskeho antukového grandslamového Roland Garros, nemá vo svojej zbierke. Vlani nútene absentoval pre problémy s ľavým kolenom, hoci sa kvalifikoval. Tridsaťpäťroční Bryanovci na tzv. Masters triumfovali v rokoch 2003, 2004 a 2009.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies