Nadal a Bryanovci s miestenkou na koncoročný šampionát

NETKY.SK • 14 Júl 2014, 15:07 • 2 min
Nadal a Bryanovci s miestenkou na koncoročný šampionát

LONDÝN - Španiel Rafael Nadal je ďalším tenistom, ktorý v predstihu má istotu práva štartu na koncoročnom výberovom šampionáte ATP World Tour Finals 9. - 16. novembra na tvrdom povrchu v hale O2 Arena v Londýne.

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesla internetová stránka Asociácie tenisových profesionálov.

Na šampionáte v britskej metropole si zahrá osem najlepších v bodovaní Race. Pred Nadalom sa kvalifikoval Srb Novak Djokovič. 

 

Dvadsaťosemročný ľavoruký Malorčan Nadal má miestenku medzi elitu desiaty raz bez prerušenia. V rokoch 2010 a 2013 sa prebojoval do finále. Práve táto trofej je poslednou významnou, ktorá mu chýba do zbierky ako držiteľovi kariérneho Grand Slamu, ale aj olympijského zlata či Davisovho pohára. 

 

Vo štvorhre si na ATP World Tour Finals zahrajú americkí bratia Bob a Mike Bryanovci. Kvalifikovali sa 13. raz v rade. Na šampionáte triumfovali v rokoch 2003, 2004 a 2009.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies