Nadácia automobilky Kia rozdelí v programe Vzdelávanie v regióne 150-tisíc eur

NETKY.SK • 24 Január 2017, 16:01 • 2 min
Nadácia automobilky Kia rozdelí v programe Vzdelávanie v regióne 150-tisíc eur

TEPLIČKA NAD VÁHOM – Nadácia Kia Motors Slovakia vyhlásila zamestnanecký grantový program Vzdelávanie v regióne 2017, zameraný na rozvoj vzdelávania detí a mládeže v Žilinskom kraji. Na projekty vyčlenila sumu 150.000 eur, pričom maximálna výška grantu na jeden projekt je 5000 eur. TASR o tom informoval správca nadácie Dušan Dvořák.

slovakia

left justify in out

O grant sa podľa neho môžu do 20. februára 2017 uchádzať materské, základné, stredné a vysoké školy, centrá voľného času, nadácie a občianske združenia pôsobiace v Žilinskom kraji. "Zamestnanecký grantový program Vzdelávanie v regióne 2017 sa realizuje ako prvý projekt v rámci novej stratégie podpory do roku 2020, orientovanej na rozvoj detí a mládeže v oblasti vzdelávania a športu," podotkol Dvořák.

 

"Zamestnanecké grantové programy realizujeme už deviaty rok a celkovo sme podporili v regióne viac ako 500 projektov. Zamestnanci našej spoločnosti majú jedinečnú možnosť odporúčaním podporiť organizácie vo svojej obci či meste, kde žijú a zapájajú sa do miestneho diania. Cieľom programu Vzdelávanie v regióne 2017 je oživiť proces vyučovania prostredníctvom moderných a interaktívnych didaktických pomôcok, inovatívnych metód vzdelávania či zaujímavých prednášok, seminárov a tvorivých dielní," povedal správca nadácie.

 

Doplnil, že prihlásené projekty bude hodnotiť komisia zložená z odborníkov v danej oblasti a dobrovoľníkov zo spoločnosti Kia Motors Slovakia. "Od organizácií sa požaduje spolufinancovanie projektu vo výške minimálne 10 percent z celkového projektového rozpočtu. Viac informácií o podmienkach získania grantu nájdu záujemcovia na www.nadaciakia.sk," dodal Dvořák.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies