Naď: „Sulík chce odísť na ranč, predtým chce zničiť Matoviča." Čo na to Juraj Krúpa?

NETKY.SK • 11 August 2022, 16:45 • 2 min
Naď: „Sulík chce odísť na ranč, predtým chce zničiť Matoviča." Čo na to Juraj Krúpa?

BRATISLAVA - Minister obrany sa najprv rozhovoril pre Denník N o SaS-ke i Krúpovi, ten takmer okamžite zareagoval.

slovakia

left justify in out

Okrem iného v podcaste Denníka N minister obrany Naď uviedol, že „Sulík chce odísť na svoj ranč do Austrálie, predtým však chce zničiť Matoviča." Poznamenal, že má zaručené informácie, že predtým, ako padla vláda Ivety Radičovej, „Sulík bol na chate na Orave, kde otvorene povedal, že euroval je len zámienka." 

 

Radičovej vláda padla práve po tomto hlasovaní. Za jej pád však vtedy hlasoval aj Igor Matovič. Minister obrany deklaroval aj to, že Igor Matovič z politiky a svojej súčasnej pozície neodíde. Podľa Naďa neexistuje žiadny reálny dôvod, pre ktorý by mal odísť. 

 

Zo sveta: Lotyšsko oficiálne označilo Rusko za teroristický štát, žiada to aj od ostatných krajín

 

img

 

Priatelia zo SaS, nenechajte sa oklamať, Váš ohlásený odchod z vlády je len ďalšia nepekná hra Richarda Sulíka. V tomto čase ale pre SR mimoriadne nezodpovedná a najmä nebezpečná. Načo? Nikto Vás nikam nevyhadzuje, chceme vás vo 4-koalícii aj naďalej. Konajte zodpovedne, prosím. Ide o budúcnosť Slovenska. Osobné spory a hry musia ísť bokom," uviedol minister obrany na sociálnej sieti a to isté zopakoval aj pre spomínaný denník. 

 

img

K svojmu bývalému kolegovi z OĽaNO Jurajovi Krúpovi sa vyjadril, že ho stále mrzí spôsob, akým odišiel. Podľa neho sú za Krúpovým odchodom nenaplnené ambície. Malo mu prekážaťaj to, že nie je ministrom. Práve to mu mala sľúbiť strana Richarda Sulíka „hneď, ako doženie Slovensko k predčasným voľbám."

 

Netrvalo dlho a na Naďove slová zareagoval aj samotný Krúpa. Ten Naďa ani hnutie Igora Matoviča nešetril. Na sociálnej sieti sa vyjadril o údajných vyhrážkach aj zo strany Naďa. 

 

„Na jednu lož však musím zareagovať, aj keď som pôvodne zvažoval, že nemám žiaden záujem zapletať sa do malicherných výmien názorov. Stručne sa pozastavím nad absenciou schopnosti vnímať v OĽaNO jednotlivca ako samostatne mysliacu bytosť, ktorá koná na základe vlastného uvažovania, ktoré nekorešponduje s názormi predsedu strany či vedenia," začal Krúpa. 

 

obrazok

 

„Vraj som sa mal podľa vyjadrenia Jaroslava Naďa v Denníku N opätovne pýtať na moje miesto na kandidátke OĽaNO v najbližších voľbách. A keďže som vraj nedostal uspokojivú odpoveď na moje naliehanie, tak som uprednostnil prestup do SaS kvôli miestu na ich kandidátke," pokračoval a ďalej dodal: „V prípade miesta na kandidátke to bolo ale presne naopak. Jaroslav Naď sa ma snažil dva dni presviedčať, aby som za prelomenie veta prezidentky zahlasoval a medzi ponukami a vyhrážkami mi ponúkol aj túto možnosť. Že ako člen predsedníctva mi vybaví popredné miesto na kandidátke, ak zahlasujem správne. Vtedy som mu odpovedal, že na také niečo nenaletím, keďže je ešte 1,5 roka do volieb a kandidátku bude aj tak zostavovať Igor Matovič. Na túto odpoveď už prišli len vyhrážky. To isté sa dialo aj počas našej poslednej komunikácie. Nie, nikde som nehovoril, že sme spolu volali. V tomto zámere ma totiž predbehol premiér Eduard Heger a od Jaroslava Naďa už chodili len štipľavé správy bez ochoty si veci prediskutovať." Na záver uviedol, že ho mrzi, že „Jaroslav Naď zmatovičateľ."

 

Z domova: Hamran: Fico dehonestuje políciu a rozvracia právny štát



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies