Nad Old Traffordom poletí transparent s nápisom 'Moyes von'

NETKY.SK • 28 Marec 2014, 19:56 • 2 min
Nad Old Traffordom poletí transparent s nápisom 'Moyes von'

MANCHESTER - Lietadlo nesúce transparent za odvolanie Davida Moyesa z postu trénera anglického futbalového klubu Manchestru United poletí ponad štadión Old Trafford na začiatku sobotňajšieho ligového zápasu s Aston Villou.

slovakia

left justify in out

 Ako informuje agentúra AP, reklamná spoločnosť Air Ads dostala začiatkom týždňa zákazku, aby vyrobila transparent s nápisom "Nesprávny - Moyes von" (Wrong one - Moyes Out). Na oblohe by mal byť počas prvých pätnástich minút zápasu.
     

David Moyes nahradil na trénerskej stoličke legendárneho Alexa Fergusona, no premiérová sezóna mu vôbec nevychádza. "Červení diabli" figurujú sedem kôl pred koncom súťaže až na 7. priečke ligovej tabuľky, pričom na vedúcu Chelsea Londýn strácajú až 18 bodov.
     

"Samozrejme, fanúšikovia majú právo na vyjadrenie ich názoru. Ja to rešpektujem. Ale viem, že veľká časť z nich stojí trpezlivo za klubom aj mnou," citovali Moyesa britské médiá.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies