Nad Halenárovou budúcnosťou v Olomouci visí otáznik

NETKY.SK • 1 December 2015, 12:51 • 2 min
Nad Halenárovou budúcnosťou v Olomouci visí otáznik

OLOMOUC - Nad futbalovou budúcnosťou Juraja Halenára v Olomouci visí otáznik. Skúsený 32-ročný ofenzívny univerzál odohral na jeseň desať zápasov, raz skóroval a dosiahol aj dve asistencie.

slovakia

left justify in out

V nateraz poslednom stretnutí 15. kola proti Slovácku (2:0) nebol v nominácii. "S Jurajom máme internú dohodu, teraz sa vyvíjajú určité veci, nechcel by som to rozoberať. Je to skôr otázka na vedenie," uviedol pre MF Dnes tréner tímu Václav Jílek. Ani športový manažér klubu Ladislav Minář však nevniesol do prípadu oveľa viac svetla. "Nebol v nominácii, lebo mal zdravotné problémy a riešil si súkromné veci." Dodal, že je predčasné komentovať, či mužstvo opustí teraz v zime. Informácie sú z webu iDnes.cz.

 

Trnavský rodák Halenár uzavrel v júli na Hanej zmluvu na jeden rok. Predtým pôsobil v maďarskom mužstve Nyíregyháza Spartacus FC. Päťnásobný majster SR je so 126 gólmi historicky najlepším strelcom najvyššej slovenskej súťaže, hral vo všetkých troch bratislavských kluboch - Interi, Petržalke aj Slovane.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies