Na ZOH súťaží príbuzná slávnej Giny Lollobrigidy. Získala striebornú medailu

NETKY.SK • 7 Február 2022, 15:49 • 2 min
Na ZOH súťaží príbuzná slávnej Giny Lollobrigidy. Získala striebornú medailu

BRATISLAVA - Rýchlokorčuliarka Francesca Lollobrigida má na konte striebro z pretekov na 3 000 metrov. Pre Taliansko je to zároveň prvá medaila z Pekingu. Čo povedala o svojej 94-ročnej pratete?

slovakia

left justify in out

Športovkyňa oslavuje práve dnes 31. narodeniny a na jej výkon by mohla byť hrdá aj známa herečka, ktorá patrila k sexsymobolom 50. rokov minulého storočia. „Nie je to síce zlato, ale pre mňa istým spôsbom je, pretože je za tým iný príbeh. Nenarodila som sa na ľade,“ vyhlásila po súťaži. 

 

 

Francesca Lollobrigida totiž začínala na inline korčuliach po vzore svojho otca Maurizia, ktorý má na konte viacero medailí aj rekordov na národnej úrovni. 

 

Prečítajte si tiež: Škandál v Pekingu! Kanadské hokejistky odmietli nastúpiť

 

Mladá rýchlokorčuliarka však úspech z Pekingu s pratetou oslavovovať nebude. Pre talianske médiá prezradila, že sa s ňou nikdy nestretla. „Vlastne som sa s ňou ani nikdy nerozprávala, pretože nemám čas ani na svojich najbližších príbuzných,“ dodala. 

 

img

Gina Lollobrigida

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies