Na známej stránke sa predávali lístky na zápas Arsenalu s Barcelonou za £10.000!

NETKY.SK • 25 Február 2016, 11:41 • 2 min
Na známej stránke sa predávali lístky na zápas Arsenalu s Barcelonou za £10.000!

LONDÝN – Na renomovanej internetovej stránke, kde fanúšikovia môžu predávať svoje lístky, sa objavili vstupenky na zápas Arsenalu proti Barcelone za astronomických £10,000!

slovakia

left justify in out

Na stránke Ticketbis UK bolo na predaj niekoľko vstupeniek na spomínaný osemfinálový zápas Ligy majstrov. Samozrejme zápas bol oficiálne vypredaný, čo spôsobilo, že niektorí fanúšikovia ponúkali na predaj lístky za astronomické ceny. Dva lístky sa však vynímali aj medzi predraženými vstupenkami, keď ich cena bola £10,000.02! Keby ste očakávali nejakú honosnú lóžu alebo VIP sektor, tak by ste sa trpko sklamali, boli totiž na hornú tribúnu!

 

img


Predajcovia na portáli Ticketbis UK si určujú vlastné ceny lístkov, tažke sa nezriedka môžete stretnúť aj s takýmito zdieračskými ponukami.

Šokujúci je však fakt, že vstupenky na horné tribúny bývajú tie najlacnejšie na Emirates Stadium. Za normálnych okolností stojí lístok na hornú tribúnu v zápase A-kategórie (ako bol aj tento proti Barcelone) od £74.50 do £90 pre členov a £76 až £96 pre nečlenov.

Zaujímavé je, že do VIP sekcie sa dal kúpiť lístok už za £2,647.31 a najlacnejší lístok bol za £665,02.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies