Na Zlatých pieskoch sa utopil ďalší muž

NETKY.SK • 27 August 2016, 15:27 • 2 min
Na Zlatých pieskoch sa utopil ďalší muž

BRATISLAVA - Na bratislavských Zlatých pieskoch, ktoré sú tento víkend dejiskom hudobného festivalu, sa utopil ďalší muž. Po piatku (26.8.) aj dnes krátko pred 9.00 h vytiahli z jazera telo bez známok života. Polícia pátra po jeho totožnosti.

slovakia

left justify in out

Bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová informovala, že ohliadajúci lekár na mieste nezistil na tele mŕtveho muža žiadne vonkajšie zranenia okrem drobných oderov v oblasti nosa. Predbežne tak vylúčil smrť spôsobenú cudzím zavinením. Presnú príčinu stanoví pitva, ktorú nariadil.

 

Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. "Nie je vylúčené, že mŕtvym je návštevník hudobného festivalu," uviedla Kurucová. Nájdený mŕtvy muž je vo veku 30 až 35 rokov, vysoký 175 až 180 centimetrov so svetlými vlasmi, dlhými približne päť centimetrov, krátkou briadkou a fúzmi. Oblečené mal krátke nohavice na kúpanie kaki farby, okolo vreciek mal oranžové pásiky.

 

Mŕtve telo našli v tomto jazere aj v piatok (26.8.), privolaný lekár v tomto prípade konštatoval smrť utopením. Polícii sa dnes podarilo zistiť jeho identitu. "Ide o 19-ročného muža z Trenčianskeho kraja," doplnila Kurucová.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies