Na Zlatých pieskoch dnes popoludní vyhasol život ženy

NETKY.SK • 16 August 2017, 20:03 • 2 min
Na Zlatých pieskoch dnes popoludní vyhasol život ženy

BRATISLAVA - Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II začali vyšetrovať okolnosti úmrtia 46-ročnej ženy z okresu Senica, ktorej telo bolo nájdené dnes v popoludňajších hodinách na hladine jazera na Zlatých pieskoch v mestskej časti Bratislava – Ružinov.

slovakia

left justify in out

Oznámenie o udalosti polícia prijala krátko po 17.45 h prostredníctvom tiesňovej linky 158. Ihneď po prijatí oznámenia sa na miesto dostavili všetky záchranné zložky. Telo ženy vytiahli z jazera na breh príslušníci Hasičského a záchranného zboru. Ohliadajúci lekár predbežne vylúčil cudzie zavinenie a na zistenie presnej príčiny smrti ženy odporučil vykonať pitvu.

 

Ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania. Poverený príslušník Policajného zboru začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Informovala Lucia Mihalíková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona