Na zjazdovkách sú stále dobré lyžiarske podmienky

NETKY.SK • 21 Február 2015, 11:00 • 2 min
Na zjazdovkách sú stále dobré lyžiarske podmienky

BRATISLAVA - Na našich zjazdovkách naďalej pretrvávajú dobré až veľmi dobré lyžiarske podmienky. Snehová vrstva poklesla od začiatku týždňa o 10 centimetrov, jej priemerná výška sa pohybuje od 15 centimetrov v Kálnici a vo Fričkovciach do 115 centimetrov na Štrbskom Plese a v Tatranskej Lomnici. Na väčšine svahov je však 40 až 60 centimetrov snehu. Informovala o tom Ľubica Styková zo spoločnosti Sitour.

slovakia

left justify in out

Približne 45 centimetrov snehu hlásia napríklad Makovica – Nižná Polianka, Chopok sever, Čertov – Lazy pod Makytou aj Vyšná Slaná. V strediskách Čachovo – Selce, Salamandra resort, Skicentrum Dolinky – Žiar aj Jánska dolina je v priemere pol metra snehu. Okolo 60 centimetrov je v Makove, na Krahuliach, v Jasenskej doline alebo na Čiernom Balogu. Vo všetkých týchto strediskách sú veľmi dobré lyžiarske podmienky.


Návštevníci zimných areálov sa počas tohto víkendu môžu tešiť napríklad na multižánrový zimný festival v Tatranskej Lomnici, ktorý sa začína dnes a bude trvať aj v nedeľu 22. februára. Dnes môžu tiež zažiť Karneval na snehu v stredisku Poráč – Brodok či 41. ročník krňačkových pretekov v Tureckej. V nedeľu budú verejné preteky v lyžovaní pre všetkých neregistrovaných lyžiarov v stredisku Tále.

Aktuálne informácie o počasí sa dozviete na našej stránke www.pocasiepredpoved.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies