Na zimnú edíciu Uprisingu príde aj americký rapper Afu-Ra

NETKY.SK • 27 Október 2015, 16:01 • 2 min
Na zimnú edíciu Uprisingu príde aj americký rapper Afu-Ra

BRATISLAVA - Na šiestom ročníku festivalu Uprising Winter Edition vystúpi aj americký rapper Afu-Ra, ktorý sa pred piatimi rokmi predstavil aj na letnom Uprisingu.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťjedenročný rodák z New Yorku sa tak pridal k potvrdeným headlinerom podujatia, ktorými sú Jamajčania Tanya Stephens a Anthony B. Uprising Winter Edition sa uskutoční 20. novembra v bratislavskom Ateliéri Babylon.


Afu-Ra, vlastným menom Aaron Phillip, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1994, keď hosťoval na albume The Sun Rises In The East rappera Jeru The Damaja. Debutový album Body Of The Life Force vydal v roku 2000, nasledovali štúdiovky Life Force Radio (2002), State Of The Arts (2005) a Body Of The Life Force 2 (2012). Spolupracoval aj s interpretmi ako Guru, RZA, GZA, Masta Killa, M.O.P., Gentleman, Ky-Mani Marley, Big Daddy Kane alebo Smif N Wessun.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies