Na žilinskom sídlisku horí strecha bytovky. Na mieste zasahujú hasiči

NETKY.SK • 4 November 2021, 12:11 • 2 min
Na žilinskom sídlisku horí strecha bytovky. Na mieste zasahujú hasiči

ŽILINA - Na sídlisku Hájik v jednom z obytných domov vypukol požiar.

slovakia

left justify in out

Na mieste zasahujú hasiči. Žilinský krajský riaditeľ Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Jaroslav Kapusniak uviedol, že k zraneniu ľudí nedošlo.

 

img

 

"Požiar zachvátil oba podkrovné byty na najvyššom poschodí a rozšíril sa na strechu. Tú stále hasia zasahujúci príslušníci, rozoberajú strešnú konštrukciu a vyhľadávajú skryté ohniská. Hasiči evakuovali z bytového domu jednu imobilnú osobu z tretieho poschodia a dvoch psíkov," uvádza HaZZ  v príspevku na Facebooku. 

 

Ako ďalej konkretizoval, ide o požiar bytu na 5. poschodí bytového domu v Žiline na ulici Juraja Hronca. "Chytila sa aj strešná konštrukcia," dodal.

 

Požiar vypukol pred jedenástou hodinou, zachvátil celý byt a rozšíril sa na strechu. Hasiči zasahujú zvnútra objektu, ako aj zvonku pomocou výškovej techniky.

 

Požiar v byte sa už podarilo úplne zlikvidovať, príslušníci pokračujú s hasením strechy. Na mieste je 22 hasičov z HS v Žiline, zo Záchrannej brigády HaZZ v Žiline, prítomný je aj evakuačný autobus HaZZ.

 

 img

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies