Na ženy sa tlačí, aby boli sexi, myslí si Britney Spears

NETKY.SK • 25 Október 2013, 08:20 • 2 min
Na ženy sa tlačí, aby boli sexi, myslí si Britney Spears

LOS ANGELES - Americká speváčka Britney Spears tvrdí, že sa na ženy vyvíja tlak, aby boli sexi, keď chcú byť úspešné.

slovakia

left justify in out

"Myslím si, že sa na dievčatá tlačí, aby mali pekný nos a telo.  Ste prostredím, v ktorom sa nachádzate. Prenesie sa to na vás a stanete sa tým, takže je dôležité, aby ste mali okolo seba ľudí, ktorí vás udržia pri zemi," vysvetlila Spears v rozhovore pre portál The Showbiz 411.

V súvislosti s príťažlivosťou sa jej spýtali aj na videoklip k jej novej skladbe Work Bitch, v ktorom 31-ročná speváčka vyzývavo pózuje spolu s niekoľkými ďalšími tanečnicami. "Je mojou prácou vyzerať skôr ako sexi mačiatko než ako to, kým naozaj som doma s deťmi," odpovedala. "Som veľmi hanblivý človek, a keď sa zo mňa na pódiu stane táto odlišná osoba, je to pre mňa ako terapia," dodala. 

Britney Spears sa na celom svete preslávila po vydaní debutového albumu ...Baby One More Time (1999). Nasledovala nahrávka Oops!... I Did It Again (2000), po ktorej ju v médiách začali prezývať popová princezná. Nasledovali albumy Britney (2001), In the Zone (2003), Blackout (2007), Circus (2008) a Femme Fatale (2011), pričom všetky okrem Blackout zabodovali na prvom mieste amerického albumového rebríčka Billboard 200. Na konte má hity ako ...Baby One More Time, (You Drive Me) Crazy, Oops!... I Did It Again, Lucky, Stronger, Me Against the Music, Toxic, Piece of Me, Gimme More, Womanizer, Hold It Against Me alebo Till the World Ends. Spears by mala 3. decembra vydať ôsmu štúdiovku s názvom Britney Jean, z ktorej pochádza aj spomínaná pieseň Work Bitch. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona