Na ženu zaútočil agresívny pes,policajti ho museli zastreliť

NETKY.SK • 11 August 2014, 11:42 • 2 min
Na ženu zaútočil agresívny pes,policajti ho museli zastreliť

KOŠICE – Tržné zranenia utrpela 44-ročná žena v nedeľu večer (10.8.) v košickej mestskej časti Krásna, keď ju na dvore na Edisonovej ulici napadol a pohrýzol jej pes, kríženec rotvajlera s ovčiakom.

slovakia

left justify in out

Na mieste po 21.30 h zasahovali privolaní policajti a pracovníci Rýchlej zdravotnej pomoci. Agresívneho psa museli policajti zneškodniť služobnou zbraňou, informovala dnes košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.
      

Žena mala tržné rany na ruke, bruchu i nohe. Lekár záchrannej služby rozhodol, že ju treba okamžite previezť do nemocnice. "Počas prevozu ženy k vozidlu záchrannej služby začal pes napádať policajtov i lekára. Vzhľadom na to, že bol bezprostredne ohrozený život a zdravie zakročujúcich policajtov, lekára i napadnutej ženy, policajti použili na zneškodnenie útočiaceho psa v zmysle zákona služobnú zbraň," uviedla Mésarová. Na psa trikrát vystrelili z brokovnice. 
      

Dôvod, prečo pes napadol ženu, nie je známy. Použitím zbrane nedošlo podľa policajnej hovorkyne k zraneniu osôb, ani k inej škode na majetku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies