Na ženu podozrivú z vraždy troch novorodencov uvalili väzbu

NETKY.SK • 18 Február 2015, 17:13 • 2 min
Na ženu podozrivú z vraždy troch novorodencov uvalili väzbu

PRAHA/BŘECLAV - Na 25-ročnú ženu z okresu Břeclav v Juhomoravskom kraji, ktorá je podozrivá z vraždy svojich troch novorodených detí, uvalil dnes Mestský súd v Brne väzbu, informovali české médiá s odvolaním sa na policajné zdroje.

slovakia

left justify in out

Matka je podozrivá, že deti postupne zavraždila, prvé v roku 2012. V sobotu ju policajti obvinili z hrdelného zločinu. Odvtedy nevypovedala a bola pod dohľadom v nemocnici. Dnes už jej zdravotný stav umožnil prevoz do väznice v Brne-Bohuniciach. Žene hrozí v prípade potvrdenia viny súdom 20 rokov väzenia alebo výnimočný trest.
     

Nezamestnaná žena zdôvodnila svoje konanie osobnými dôvodmi, konkrétne obavami, že kvôli deťom stratí priateľa, ktorý je ich otcom.
     

Na stopu zločinov sa polícia dostala na základe podnetu záchranárov, ktorí vo štvrtok ošetrovali v spomínanom dome ženu po poslednom pôrode.
     

Miestni obyvatelia registrovali tehotenstvo ženy, avšak deti nikto z nich neskôr nevidel. Z doterajších výpovedí vyplýva, že partner ženy o jej tehotenstvách a pôrodoch nevedel, uviedol riaditeľ juhomoravskej polície Leoš Tržil.
     

Obyvateľov inkriminovaného domu v minulosti polícia vyšetrovala kvôli výrobe drog. Predmety využívané na túto nezákonnú činnosť sa v dome našli aj pri terajšej prehliadke. Samotná podozrivá je príležitostnou konzumentkou drog, povedala tento týždeň policajná hovorkyňa Petra Vedrová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies