Na Zemplínskej šírave objavili najväčšie laboratórium na výrobu drog v strednej Európe!

NETKY.SK • 24 Október 2013, 15:05 • 2 min
Na Zemplínskej šírave objavili najväčšie laboratórium na výrobu drog v strednej Európe!

BRATISLAVA - Na Zemplínskej šírave zrušili policajti Národnej kriminálnej agentúry pravdepodobne najväčšie laboratórium na výrobu drog v strednej Európe.

slovakia

left justify in out

Jeho likvidácia, dokumentovanie stôp a dôkazov trvalo 80 policajtom 25 hodín. Drogy spolu s výbavou odvážali na expertízu tri kamióny. Zatiaľ nepadli žiadne obvinenia. Ako agentúru SITA informoval hovorca Prezídia PZ Michal Slivka, indorové laboratórium na výrobu marihuany bolo v jednom z objektov v chatovej oblasti. Okrem sušenej rastliny zaistili aj päť samopalov rôznych vzorov a zariadenie laboratória ako sú ventilátory, vzduchotechnika, špeciálne osvetlenie s príslušenstvom, ohrievače, hnojivá a chemikálie spolu s ďalšími súčasťami. Zaistené dôkazy sú teraz v rukách expertov. Trestná sadzba v takomto prípade je desať až pätnásť rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies