Na Zemplínskej Šírave dnes vrcholí medzinárodný motozraz

NETKY.SK • 15 August 2015, 14:21 • 2 min
Na Zemplínskej Šírave dnes vrcholí medzinárodný motozraz

MICHALOVCE - Na Zemplínskej Šírave dnes vrcholí Medzinárodný motozraz Sveta motocyklov. Tento rok ho navštívilo okolo 4500 registrovaných účastníkov. Ide o 14. ročník podujatia, ktoré si obľúbili nielen Slováci, ale aj návštevníci z okolitých krajín, podľa organizátorov je dokonca jeden z najnavštevovanejších.

slovakia

left justify in out

To sa podľa jedného z organizátorov Michala Tvrdého potvrdilo už vo štvrtok (13.8.) počas prvej nočnej spanilej jazdy do obce Krčava v okrese Sobrance, kde očakávali tak 200 až 300 milovníkov hluku motorov, no nakoniec ich tam prišlo viac ako 1000. Druhú spanilú jazdu absolvovali motorkári v piatok (14.8.) do centra Michaloviec. Aj tam ich čakalo občerstvenie a bohatý program. Posledná začína dnes o 15.00 h a pôjde sa okolo celej Zemplínskej Šíravy.

 

„Tento ročník sme zamerali najmä na motorkárov, pretože motorkári sú tí, ktorí zraz robia zrazom. Dôležité je však to, aby program zodpovedal ich požiadavkám, ale aby sa tam našla aj širšia verejnosť. Pripravili sme rokové koncerty, no zahrali a zahrajú aj iné populárne skupiny. Pripravili sme denné a nočné vystúpenia kaskadérov i zaujímavé súťaže s dobrými cenami,“ povedal Tvrdý.

 

Hviezdou piatkového večera bola napríklad skupina Polemic. Dnešný večerný program obohatia súťaže ako Miss mokré tričko, súboje v pene, husľové duo, ohňostroj či rocková diskotéka.

 

Organizátori sa podľa Michala Tvrdého rozhodli podujatie pred rokmi organizovať najmä preto, lebo na východe videli veľký záujem o motorizmus, no podujatia tohto druhu tu chýbali.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies