Na železničnom priecestí sa zrazil vlak s autom, zranila sa jedna žena

NETKY.SK • 1 Júl 2015, 16:44 • 2 min
Na železničnom priecestí sa zrazil vlak s autom, zranila sa jedna žena

CHYNORANY - Hasiči z Bánoviec nad Bebravou a Partizánskeho zasahovali dnes okolo 16.00 h v obci Chynorany, okres Partizánske, kde na železničnom priecestí došlo k zrážke osobného automobilu s vlakom.

slovakia

left justify in out

Ako TASR informovala Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ), v osobnom automobile sa viezli tri osoby. 
      

Trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička spresnil, že k stretu vozidla a vlaku, ktorý smeroval do Bánoviec nad Bebravou, došlo na nechránenom železničnom priecestí. "Vodič Škody Felicia vošiel z dosiaľ nezistených príčin na železničné priecestie, na ktorom následne došlo k stretu s vlakom. Vlak auto odrazil na cestu, ale do protismeru," objasnil. 
      

Vo vozidle sa podľa slov Kudličku ľahko zranila spolujazdkyňa vodiča, k zraneniu cestujúcich vo vlaku nedošlo. 
      

Ako doplnil hovorca Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel, žena utrpela otras mozgu, vodič povrchové poranenie predlaktia. "Obaja boli prevezení do nemocnice v Partizánskom," dodal. 
      

Príčina nehody je v štádiu vyšetrovania. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies