Na železničnej trati sa minulý týždeň stali dve nešťastia, jedného to stálo život

NETKY.SK • 21 September 2015, 14:19 • 2 min
Na železničnej trati sa minulý týždeň stali dve nešťastia, jedného to stálo život

BRATISLAVA - Vlaky minulý týždeň zrazili dvoch ľudí, jeden z týchto prípadov bol smrteľný. Na trati Udavské – Koškovce náhle vbehol pod vlak muž z blízkeho krovia. Tento prípad vyšetruje polícia.

slovakia

left justify in out

Šťastie mala civilná osoba, ktorá sa na trati Kamenica nad Cirochou – Humenné pohybovala v priechodnom priereze koľaje. Po zrážke ju odviezli do nemocnice na vyšetrenia. Objavilo sa tiež niekoľko ľudí so samovražednými úmyslami. Na trati Kostoľany nad Hornádom – Košice zastavil osobný vlak pred mužom, ktorý ležal v koľajisku. Iný prípad sa stal v bratislavskej Rači. Polícia vyviedla z priestorov, ktoré nie sú prístupné verejnosti, človeka so samovražedným úmyslom.

 

Minulý týždeň sa vyskytli dva prípady krádeží, ako aj vandalizmu. Počas odstraňovania poruchy na trati Nálepkovo – Švedlár zamestnanec Železníc Slovenskej republiky (ŽSR) zistil, že zmizlo približne desať metrov kábla traťovej linky. V úseku Zohor – Malacky si niekto z priecestného zabezpečovacieho zaradenia odniesol dve tabule s označením "Pozor vlak".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies