Železničná stanica v Pezinku je vyčistená, dopravu obnovili!

NETKY.SK • 9 Jún 2014, 18:41 • 2 min
Železničná stanica v Pezinku je vyčistená, dopravu obnovili!

BRATISLAVA - Železničnú dopravu cez železničnú stanicu v Pezinku obnovili. Ako informovala Bernadeta Múdra z Prezídia Hasičského a záchranného zboru, hasiči už stanicu opustili po tom, čo vyčistili a zneutralizovali miesto.

slovakia

left justify in out

Železničnú dopravu museli zastaviť, obnovili ju približne o pol piatej. "Teraz je miesto bezpečné," dodala Múdra.

 

Zo železničnej stanici v Pezinku evakuovali desiatky ľudí. 

 

Na mieste zasahovalo 12 hasičov a štyri hasičské vozidlá. Ako povedala pre agentúru SITA dispečerka z Operačného strediska Hasičského a záchranného zboru, zranených zatiaľ neevidujú, dopravu na tomto úseku dočasne zastavili.

 

Na železničnej stanici v Pezinku obmedzili osobnú dopravu približne od 15:00. Osobné vlaky cez túto stanicu iba prechádzajú, ale nezastavujú na nej. Cestujúci tak musia vystúpiť na predchádzajúcej zastávke Pezinok-zastávka alebo na nasledujúcej zastávke v Šenkviciach. Na týchto zastávkach musia aj nastupovať. Vlakový personál o tom cestujúcich informuje. Agentúru SITA o tom informovala riaditeľka odboru komunikácie ZSSK Jana Morháčová s tým, že tieto opatrenia budú podľa predbežných odhadov trvať do 17:00. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies