VIDEO Na železničnej stanici v Bombaji sa zrútila časť lávky pre peších

NETKY.SK • 3 Júl 2018, 08:06 • 2 min
VIDEO Na železničnej stanici v Bombaji sa zrútila časť lávky pre peších

BOMBAJ - Časť lávky pre chodcov sa zrútila na železničnej stanici v indickom meste Bombaj v dôsledku prudkých dažďov, informujú agentúry AP a DPA.

slovakia

left justify in out

Na stanicu Andheri v priemyselnej metropole Indie prišli záchranné zložky a podľa dostupných informácií si pád časti nadchodu vyžiadal najmenej päť zranených. Indická televízia citovala očitého svedka, ktorý uviedol, že pod troskami uviazlo niekoľko ľudí. Záchranné práce a odpratávanie trosiek naďalej maril silný dážď, uviedli miestni hasiči.

 

Nehoda zapríčinila prerušenie vlakového spojenia a stovky ľudí uviazli na stanici v čase rannej špičky. Časti konštrukcie spadli na koľaje, podľa predstaviteľov stanice sa však v tom čase v danej oblasti nepohybovali žiadne vlaky.

 

Podľa indických médií išlo o viac než 50-ročný nadchod. Miestni predstavitelia uviedli, že po vytrvalom daždi sa na ňom objavili praskliny, ktoré vyústili až do jeho zrútenia.

Rozsiahlu železničnú sieť v Bombaji a na jeho predmestiach každodenne využívajú milióny cestujúcich, píše DPA.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies