Na zápase Trenčína s HK Orange 20 až 5000 detí z 20 škôl

NETKY.SK • 17 Október 2013, 13:03 • 2 min
Na zápase Trenčína s HK Orange 20 až 5000 detí z 20 škôl

TRENČÍN - Približne 5000 detí z takmer dvadsiatich škôl bude v utorok 22. októbra prítomných na stretnutí 14. kola najvyššej slovenskej hokejovej súťaže Dukla Trenčín - HK Orange 20 a povzbudzovať aktérov z hľadiska. Podujatie s názvom "Dukla vzorom deťom" pripravil trenčiansky hokejový klub spoločne s občianskym združením Občania pre Trenčín, určené je pre deti zo základných a stredných škôl z Trenčína a blízkeho okolia.

slovakia

left justify in out

Obranca Trenčína Richard Lintner na štvrtkovej tlačovej konferencii poznamenal, že obdobnú akciu zažil aj on sám na vlastnej koži. "Mal som z toho fantastický zážitok a som rád, že podobnú unikátnu skúsenosť môžeme v utorok ponúknuť mládeži v Trenčíne. Pre chlapcov z ´dvadsiatky´ to bude tiež veľmi pekný zážitok a aj v rámci ich prípravy na budúcu kariéru je to niečo, čo ich posunie o kúsok dopredu," uviedol Lintner a dodal: "Cítime povinnosť a istý deficit na Slovensku práve v tomto smere. Sme strašne radi, že takýto športovo-kultúrno-spoločenský zážitok ponúkneme našej mládeži."

Spomenutú akciu podporia svojou účasťou majstri sveta z Göteborgu 2002 Richard Lintner, Róbert Petrovický, Rastislav Pavlikovský, Ján Lašák a tiež umelci Tomáš Bezdeda, Ego či Tweens.

Podujatie sa začne v utorok o 13.00 h na Zimnom štadióne Pavla Demitru. Vstup na akciu bude pre všetkých bezplatný. Pre deti je pripravený sprievodný program a rôzne súťaže. Po zápase budú môcť vybraní zástupcovia škôl absolvovať tlačovú besedu s hokejistami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies