Na zápas Slovan - Trnava budú dohliadať policajti

NETKY.SK • 10 Marec 2015, 15:50 • 2 min
Na zápas Slovan - Trnava budú dohliadať policajti

BRATISLAVA - Na dohrávaný zápas 14. kola najvyššej slovenskej futbalovej súťaže ŠK Slovan Bratislava - FC Spartak Trnava, ktorý sa uskutoční v utorok o 17.30 h na Pasienkoch, budú dohliadať policajti.

slovakia

left justify in out

Duel organizátor označil za rizikový. Plánované je čiastočné dopravné obmedzenie na parkovacej ploche v blízkosti Kauflandu na Trnavskej ceste, ďalšie dopravné obmedzenia zatiaľ nie sú plánované. Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, dopravní policajti budú v prípade potreby reagovať operatívne a o prípadných obmedzeniach bude verejnosť včas informovaná. "Policajti budú monitorovať aj situáciu pred a po ukončení stretnutia v bezprostrednej blízkosti štadióna, ako aj v uliciach v širšom okolí. V prípade, ak by zo strany fanúšikov došlo k výtržnostiam, polícia v súlade so zákonom zasiahne," dodala T. Kurucová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies