Na západnom pobreží USA bol zastrelený nádejný rapper

NETKY.SK • 3 Apríl 2019, 16:29 • 2 min
Na západnom pobreží USA bol zastrelený nádejný rapper

LOS ANGELES - Muža podozrivého zo zabitia rappera Nipseyho Husslea už kalifornská polícia chytila. Eric Holder bol zatknutý po takmer dvojdňovom pátraní v meste Bellflower, ktoré leží len niekoľko kilometrov od miesta, kde sa celá situácia odohrala.

slovakia

left justify in out

Náčelník polície Michel Moore sa počas včerajšej tlačovej konferencie vyjadril, že obvinený sa s rapperom osobne poznal. Počas nedele spolu muži viackrát telefonovali, no Holder sa vrátil k tomu Husslea a spustil streľbu. Okrem rappera zasiahol aj ďalších dvoch mužov a následne z miesta činu ušiel na aute. To ho čakalo na meste činu a za volantom sedela zatiaľ neznáma žena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#nipseyhussle killer has been captured #ericholder #hotindastreets

Príspevok, ktorý zdieľa Hotindastreets 🔥 (@hotindastreets1),


Nipsey Hussle, vlastným menom Airmiess Joseph Asghedom, si vyslúžil nomináciu na Grammy za debutový album Victory Lap (2018). Okrem hudby sa tiež venoval zveľaďovaniu štvrte v južnom Los Angeles, v ktorej vyrastal. Jeho ambíciou bolo prebudovať a zmodernizovať oblasť a obmedziť tak činnosť a násilie gangov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona