Na záhradke v Káhire vybuchol neznámy predmet, vyžiadal si jeden život a troch zranených

NETKY.SK • 24 Marec 2017, 13:19 • 2 min
Na záhradke v Káhire vybuchol neznámy predmet, vyžiadal si jeden život a troch zranených

KÁHIRA - Jeden človek zahynul a ďalšie tri osoby utrpeli zranenia pri výbuchu, ku ktorému došlo dnes v južnej časti egyptskej metropoly Káhira. Informovalo o tom egyptské ministerstvo vnútra.

slovakia

left justify in out

K incidentu došlo po tom, čo jedna z obetí našla v záhrade budovy v káhirskej štvrti Mádí "neznámy predmet". Pri neodbornej manipulácii s ním nastal výbuch, pri ktorom zahynul príslušník strážnej služby. Jeho manželka a dve deti utrpeli zranenia, uvádza sa vo vyhlásení egyptského ministerstva vnútra.

"Polícia v oblasti pátra po ďalších indíciách, ktoré by mohli viesť k objasneniu pozadia incidentu," povedal hovorca ministerstva.

K explózii v Káhire došlo len deň po tom, ako pri výbuchu nálože umiestnenej pri ceste zahynulo na egyptskom Sinajskom polostrove, ktorý je baštou islamistov, desať vojakov.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona