Na webe, ktorý patrí Ústrediu práce hľadali luxusné spoločníčky

NETKY.SK • 31 Marec 2015, 14:27 • 2 min
Na webe, ktorý patrí Ústrediu práce hľadali luxusné spoločníčky

BRATISLAVA - Denník Nový čas upozornil, že na štátnom portáli hľadali VIP spoločníčky. Takýto inzerát totiž zverejnil portál ISTP.sk patriaci Ústrediu práce, sociálnych vecí a rodiny.

slovakia

left justify in out

Do boja s nezamestnanosťou sa úradníci pustili s hľadaním žien na pozície spoločníčok s nejasným opisom práce, ale zato s luxusným zárobkom do 4.000 eur mesačne.

 

img

 

img

 

Garantom webstránky je pritom samotné ministerstvo práce pod vedením Jána Richtera. Chybu pri zverejnení inzerátu ústredie práce priznalo. "Pri registrácii si zamestnávatelia sami spravujú konto a zverejňujú pracovné ponuky," uviedla pre denník Veronika Černá z ústredia práce.

 

Následne podľa nej majú na ústredí právo schvaľovať a upravovať jednotlivé ponuky tak, aby boli v súlade so zvyklosťami. "Zverejnenú ponuku nepovažujeme za vhodnú a v rozpore s podmienkami využívania ISTP, preto bola odstránená..., v tomto prípade došlo k prehliadnutiu administrátorom," povedala V. Černá.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies