Na výstavisku Expo Center predstavujú popri koňoch aj hračky a autá

NETKY.SK • 16 August 2014, 17:26 • 2 min
Na výstavisku Expo Center predstavujú popri koňoch aj hračky a autá

TRENČÍN - Na trenčianskom výstavisku Expo Center dnes otvorili 11. ročník medzinárodnej výstavy Kôň 2014, spolu s 8. ročníkom prehliadky hračiek a potrieb pre deti Detský svet & Intertoys a 8. ročníkom výstavy automobilov, motocyklov a príslušenstva Auto Moto Expo.

slovakia

left justify in out

Hlavným cieľom výstavy Kôň 2014 je podľa Ivany Ridékyovej z oddelenia marketingu spoločnosti Expo Center popularizácia chovu koní. "Vyvrcholením prvého dňa výstavy je konská šou, počas ktorej sa predstavuje Národný žrebčín Topoľčianky. Návštevníci si pozrú štvorylku a cviky vysokej školy španielskej, kde topoľčianske lipicany s jazdcami predvádzajú učenlivosť, obratnosť a eleganciu. Nechýba ani voltížne vystúpenie TJ Slávia SOU Šaľa – jednotlivci aj skupina a vystúpenie Viktórie Hamza s koňmi, ktoré je založené na vzájomnej dôvere medzi trénerom a koňmi prostredníctvom hlasu a mimiky tela. Prehliadka šampiónov výstavy, Ride & Drive Show, parkúrové a westernové preteky sú súčasťou sprievodného programu druhého dňa (17. 8.)," uviedla Ridékyová.
      

Doplnila, že výstava Detský svet & Intertoys ponúka deťom kolobežkovú zábavnú dráhu, nafukovacie skákacie atrakcie, detský drevený kolotoč, vodné bubliny, Aqua Boat lodičky, festival spoločenských hier pre deti a rodičov, originálnu interaktívnu výstavu More – vedecká hračka a tvorivé dielne. Nechýba detský kútik na oddych a hru, priestor na prebalenie, nakŕmenie a dojčenie detí.
      

"Okrem živých koní sa môžu návštevníci pozrieť aj na aktuálnu ponuku koní pod kapotou na výstave Auto Moto Expo. Regionálni predajcovia automobilov a motocyklov priviezli na trenčianske výstavisko horúce novinky, ale aj overené stálice svojich predajní," pripomenula Ridékyová s tým, že pre verejnosť je výstavný areál otvorený dnes a v nedeľu 17. augusta od 10. do 18. hodiny.
     



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies