Na vypitie týchto nápojov musíte byť naozaj odvážny

NETKY.SK • 5 Február 2018, 11:19 • 2 min
Na vypitie týchto nápojov musíte byť naozaj odvážny

Mnohí ľudia o sebe hrdo vyhlasujú, že vypijú všetko, čo tečie. Nasledujúca pätica nápojov by však zaskočila a pravdepodobne odradila aj tých najodvážnejších. A to nielen svojím zložením, ale aj chuťou. Vyskúšali by ste niektorý z nich?

slovakia

left justify in out

Sóda z kravského moču

Skupina hinduistov tvrdí, že má vynikajúci liek na veľké množstvo chorôb vrátane cukrovky, tuberkulózy či rakoviny. Tým zázračným medikamentom je kravský moč. Elixír získavajú jedine od mladých jalovíc, ktoré na svet ešte nepriviedli žiadne teliatka. Pre všetkých, ktorým sa pri pojme kravský moč prevráti žalúdok, pripravil RSS aj špeciálny drink. Základom je práve zázračný medikament. Nápoj Gomutra Ark tam volajú alternatívnou, zdravou verziou Coca-Coly.

 

obrazok

 

Nápoj z vtáčích slín

Hniezda salangany ostrovnej pozostávajú zo slín drobného operenca, teda predstavujú ideálnu surovinu pre "opätovné skvapalnenie". V Číne ich preto ľudia zbierajú a predávajú. Najprv je potrebné z "úlovkov" odstrániť perie a prípadné výkaly, ktoré za sebou zanechali bývalí nájomníci. Pri nasledujúcom tajnom procese sa hniezda premenia v osviežujúci nápoj s ľahko sladkastou minerálnou príchuťou. Obzvlášť veľkej obľube sa tekuté vtáčie domovy tešia pre svoje údajné blahodarné účinky na pokožku a imunitný systém.

 

obrazok

 

Ekologický pandí čaj

Telo pandy dokáže v vstrebať iba tretinu prijatých výživných látok - a zvyšok sa vracia do prírody. Vynaliezavý profesor An Jan-ši sa preto rozhodol "výkaly" ešte raz spracovať a vyrába z nich jeden z najdrahších čajov na svete. Jeho produkt sa volá Panda Ecological Tea čiže "pandí ekologický čaj" a balík s hmotnosťou 50 g stál pri uvedení na trh v roku 2012 v prepočte približne 3 tisíc eur. Celý výťažok odovzdáva fondom na ochranu prírody.

 

obrazok

 

Žabí koktejl

Žaby z jazera Titicaca sú hlavnou ingredienciou nápoja, na ktorý prisahajú niektoré andské kultúry. Podľa ich názoru dokáže nápoj zo žiab liečiť astmu, bronchitídu, malátnosť či nízky sexuálny apetít. Aby predavači pripravili nápoj, vezmú žabu z malej nádržky, usmrtia ju úderom o pult, stiahnu z kože a potom ju hodia do mixéra s mrkvou, peruánskymi korienkami maca a medom. Výsledný "džús" má zelenú farbu.

 

obrazok

 

Netradičná pálenka

Tradičná čínska medicína vníma jelení penis ako zázračný liek, ktorý pomáha bojovať s mužskou impotenciou, usmerňuje životnú energiu čchi a zlepšuje prekrvenie tela. A keď už si ho dopriať, prečo nie rovno v nejakej príjemnej forme, napríklad vylúhovaný v alkohole? Vďaka zázračným účinkom nápoja z jelenieho údu budete podávať aj vynikajúce športové výkon. Okrem alkoholu elixír tvoria tiež látky ako efedrín, ktorý sa okrem iného využíva na výrobu pervitínu.

 

obrazok
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona