Na východe pozor na mrznúce mrholenie

NETKY.SK • 18 December 2015, 08:49 • 2 min
Na východe pozor na mrznúce mrholenie

BRATISLAVA - Všetky sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty na území Slovenska sú zjazdné, povrch vozoviek je vlhký až mokrý, informuje Slovenská správa ciest.

slovakia

left justify in out

Cesty I., II. a III. triedy sú zjazdné. Povrch vozoviek je prevažne vlhký až mokrý, s výnimkou úsekov ciest II/537 Podbanské - Tatranská Polianka, II/538 Tatranská Štrba - Štrbské Pleso a II/539 Mengusovce - Vyšné Hágy, kde sa nachádza miestami zľadovatený sneh do hrúbky 1 cm. Miestami čerstvý sneh do hrúbky 2 cm je na cestách I/72 Čertovica - Kráľová Lehota, II/537 Lipt.Hrádok - Podbanské, II/558 Stakčín - Ulič a na cestách III. triedy v obvode Stakčín. Miestami utlačený sneh do hrúbky 3 cm je na cestách II/584 Srdiečko - Bystrá a II/529 Vrchslatina - Brezno.


Horské priechody (HP) sú zjazdné. Povrch vozoviek je prevažne vlhký až mokrý, okrem HP Čertovica, Šturec a Donovaly, kde je na vozovke miestami kašovitý sneh do dvoch centimetrov. Na HP Huty je na vozovke miestami čerstvý sneh do dvoch centimetrov.


Na cestách I/51 Tepličky (hr. okr. Krupina/Banská Štiavnica) - Banská Belá, II/524 odb. Majere Banská Štiavnica, II/526 hr. okr. Detva/Poltár - Kokava nad Rimavicou, II/578 Skalka - Kremnica a cestách III. triedy v obvode Banská Štiavnica, Kremnica a Žiar nad Hronom je poľadovica.


V lokalitách Svidník, Banská Štiavnica, Kriváň, Sliač, Kremnica, Stropkov, Medzilaborce, Uľanka, Donovaly, Svidník a Zvolen je hlásené mrznúce mrholenie.


Hmla s dohľadnosťou do 50 m je v lokalite Trebišov, do 100 m v lokalitách Pastierske, Kráľovský Chlmec Sečovce, Donovaly, Šturec a Štrba. Dohľadnosť do 200 m je v lokalitách Myjava, Sedlo Besník, Košice - krematórium, Široké, Čertovica, Nová Bystrica, Lipany, Kremnica Banská Štiavnica a Pezinok.


Pre vozidlá nad 10 m je uzatvorený HP Šútovce a cesta I/64 v úseku Nitrianske Pravno-Fačkovské sedlo.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies