Na výbuch v Burgase zareagovala opatreniami na bratislavskom letisku

NETKY.SK • 19 Júl 2012, 11:07 • 2 min
 Na výbuch v Burgase zareagovala opatreniami na bratislavskom letisku

Na výbuch v Burgase zareagovala opatreniami na bratislavskom letisku - Krimi Na výbuch autobusu na letisku v bulharskom Burgase zareagovala aj bratislavská polícia. Letisko v hlavnom meste sa muselo podrobiť zvýšeným bezpečnostným opatreniam.

slovakia

left justify in out

img

Na výbuch autobusu na letisku v bulharskom Burgase zareagovala aj bratislavská polícia. Letisko v hlavnom meste sa muselo podrobiť zvýšeným bezpečnostným opatreniam. 
      "Na Letisku M. R. Štefánika sme okrem dlhodobo vykonávaných opatrení v tejto súvislosti prijali ďalšie adekvátne opatrenia," povedala TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Petra Hrášková. "Vzhľadom na charakter prijatých opatrení, ich nie je možné zverejniť," dodala. Hrášková zároveň ubezpečila, že polícia robí všetko preto, aby nové opatrenia nemali vplyv na časy odletov a cestujúcich sa dotkli len v nevyhnutnej miere. Do bulharského letoviska prepravujú cestovné kancelárie dovolenkárov z Bratislavy aj z Košíc.
      Bombový útok v Burgase na skupinu turistov z Izraela si zatiaľ vyžiadal sedem mŕtvych, informovali o tom dnes bulharské úrady. Zranených je vyše 30 ľudí. Skupina slovenských turistov bola podľa informácií Ministerstva zahraničných vecí SR v čase explózie v príletovej hale, kde čakala na batožinu. Od miesta útoku boli vzdialení len 20-30 metrov. Na letisku sa nachádzalo približne 250 slovenských turistov. Letisko v Burgase je zatvorené a lety sú odklonené do Varny. 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies