Na volebnom posteri Donalda Trumpa sa omylom ocitli nacistickí vojaci

NETKY.SK • 15 Júl 2015, 11:01 • 2 min
Na volebnom posteri Donalda Trumpa sa omylom ocitli nacistickí vojaci

NEW YORK - Tím zastrešujúci prezidentskú kampaň amerického magnáta Donalda Trumpa zverejnil v utorok na sociálnej sieti Twitter kolážovú propagačnú fotografiu tohto republikánskeho nominanta na pozadí s vojakmi oblečenými v nacistických uniformách. Informoval o tom dnes denník The Guardian.

slovakia

left justify in out

V ľavej časti inkriminovaného posteru zverejneného pod hashtagom #MakeAmericaGreatAgain (Spravme Ameriku opäť veľkolepou) sa nachádza Trumpov portrét, v pravej dolárové bankovky, Biely dom a vojaci v uniformách nacistických jednotiek SS. Ide však iba o účastníkov rekonštrukcie bojov zo súčasného obdobia.

 

img

 

Donald Trump má na Twitteri 3,2 milióna followerov. Volebný tím po prvých ohlasoch na prešľap daný tweet nestiahol; z pochybenia obvinil "mladého praktikanta". Krátko po tom, ako bola koláž zverejnená, denník USA Today priniesol výsledky celoštátneho prieskumu, kde Trump dominoval republikánskym nominantom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona