Na vodičov v Pezinku a okolí si popoludní posvieti polícia

NETKY.SK • 9 November 2015, 12:24 • 2 min
Na vodičov v Pezinku a okolí si popoludní posvieti polícia

BRATISLAVA - Na vodičov v Pezinku a blízkom okolí si dnes popoludní posvieti polícia.

slovakia

left justify in out

"Za účelom pozitívneho ovplyvnenia bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky vykonajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Pezinku dnes v čase od 16.00 h do 20.00 h osobitnú kontrolu," informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

 

Hliadky dopravnej polície sa zamerajú najmä na kontrolu dodržiavania zákazu používania alkoholu a iných návykových látok pred a počas jazdy, na dodržiavanie rýchlosti, ako aj na dodržiavanie pravidiel cestnej premávky chodcami a cyklistami s dôrazom na používanie ochranných a reflexných prvkov.

 

Policajti sa okrem iného pozrú aj na rešpektovanie ustanovení pravidiel cestnej premávky týkajúcich sa povinností vodičov voči chodcom či na kontrolu technického stavu vozidiel.

 

"Polícia opätovne apeluje na vodičov motorových vozidiel, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky, plne sa venovali vedeniu vozidla, boli disciplinovaní a ohľaduplní. Každý z účastníkov cestnej premávky môže svojim zodpovedným správaním predchádzať nešťastiam na cestách," uzavrela Mihalíková.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies