Na vodičov v Bratislavskom kraji čaká osobitná kontrola

NETKY.SK • 12 Apríl 2016, 08:22 • 2 min
Na vodičov v Bratislavskom kraji čaká osobitná kontrola

BRATISLAVA - Znížiť počet dopravných nehôd s následkom na živote a zdraví, ako aj pozitívne ovplyvniť bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky, je cieľom osobitnej kontroly, ktorú vykonajú policajti na cestách Bratislavského kraja vo štvrtok (14.4.).

slovakia

left justify in out

Počas kontroly sa polícia zameria najmä na dodržiavanie ustanovení zákona o cestnej premávke s dôrazom na dodržiavanie povinností majiteľov vozidiel, ktorých porušenie policajti dokumentujú a riešia s využitím objektívnej zodpovednosti. V rámci nej polícia nemusí vodičov pri porušení zákona o cestnej premávke zastaviť a vyriešiť priamo na ceste, ale rozhodnutie o uložení pokuty za spáchaný správny delikt pošle držiteľovi vozidla poštou.

 

"Zároveň vodičov upozorňujeme, že v obdobných kontrolách budeme na území Bratislavského kraja naďalej pokračovať," informovala Tatiana Kurucová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies