Na vodičov čakajú obmedzenia v troch krajoch

NETKY.SK • 20 September 2012, 06:43 • 2 min
Na vodičov čakajú obmedzenia v troch krajoch

Na vodičov čakajú obmedzenia v troch krajoch - Doprava V Prešovskom, Banskobystrickom a Trenčianskom kraji čakajú na vodičov v najbližších dňoch dopravné obmedzenia na rýchlostnej ceste aj diaľnici. Úplná uzávera cesty čaká vodičov na diaľnici D1 Mengusov

slovakia

left justify in out

img

V Prešovskom, Banskobystrickom a Trenčianskom kraji čakajú na vodičov v najbližších dňoch dopravné obmedzenia na rýchlostnej ceste aj diaľnici. 
      Úplná uzávera cesty čaká vodičov na diaľnici D1 Mengusovce – Jánovce vrátane Tunela Bôrik. Od križovatky Mengusovce po križovatku Poprad, západ (494,5 km – 502,5 km) bude cesta pre pravidelnú údržbu tunela úplne uzatvorená od piatka 21. septembra 22.00 h do nedele 23. septembra 18.00 h. Premávka bude usmernená dopravným značením.
      Čiastočná uzávera bude na rýchlostnej ceste I/11 v križovatke Krásno nad Kysucou. Na R1 pri obci Hronská Breznica bude obmedzená doprava v smere Zvolen – Žiar nad Hronom (km 135,300 – 135,800) od soboty 22. septembra do stredy 31. októbra. Dôvodom čiastočnej uzávery je oprava stredného oporného múru. Autá budú môcť jazdiť vo voľnom pruhu.
      Čiastočne je uzatvorená už diaľnica D1 Horná Streda – Nové Mesto nad Váhom. Dopravu obmedzili v smere H. Streda – N. M. n. Váhom (km 92,050) oddnes od 08.00 h do piatka 21. septembra 18.00 h. Opravuje sa mostný záver. Počas celého trvania čiastočnej uzávierky je premávka presmerovaná do voľného jazdného pruhu a doprava usmernená dopravným značením.
      Národná diaľničná spoločnosť (NDS) žiada motoristickú verejnosť o dodržiavanie bezpečnosti cestnej premávky a rešpektovanie dopravného značenia.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies