Na vlámanie do predajne v Lehôtke pod Brehmi upozornil všímavý občan

NETKY.SK • 9 Február 2016, 11:56 • 2 min
Na vlámanie do predajne v Lehôtke pod Brehmi upozornil všímavý občan

ŽIAR NAD HRONOM - Zo zločinu krádeže obvinila polícia 28-ročného Michala z Lehôtky pod Brehmi (okres Žiar nad Hronom), ktorý sa v pondelok 8. februára po polnoci vlámal do predajne potravín v obci.

slovakia

left justify in out

"Ukradol drogistický tovar, ponožky, mäsové výrobky (salámy, slaninu, párky), cukrovinky, alkohol, cigarety a tabak, ktoré si dal do tašiek z predajne, do prinesenej tašky na zips a do krabice. Časť ukradnutých vecí stihol odniesť a časť vecí nechal nabalených pred dverami do predajne," informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová s tým, že keď sa pre ukradnuté veci vracal, zadržala ho policajná hliadka.

 

Spoločnosti zo Žarnovice vznikla krádežou a poškodením zariadenia predajne škoda odhadnutá na 706 eur. "Tento skutok spáchal aj napriek tomu, že bol za taký čin v decembri 2015 odsúdený," dodala hovorkyňa s tým, že po vykonaní procesných úkonov bol umiestnený do policajnej cely a vyšetrovateľ spracoval návrh na jeho vzatie do väzby. Za tento zločin môže byť potrestaný odňatím slobody na tri až desať rokov.

 

Podľa Faltániovej ďakuje polícia za pomoc pri objasnení tohto skutku občanovi, ktorý podozrenie, že dochádza k páchaniu trestnej činnosti, neváhal oznámiť na tiesňovú linku č. 158.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies