Na Vianočných trhoch v Bratislave horel jeden zo stánkov

NETKY.SK • 26 November 2015, 10:23 • 2 min
Na Vianočných trhoch v Bratislave horel jeden zo stánkov

BRATISLAVA – Na Vianočných trhoch na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave dnes v noci horel jeden zo stánkov. Na mieste zasahovali bratislavskí mestskí policajti aj hasiči. TASR informoval hovorca Mestskej polície hlavného mesta SR Bratislavy Peter Pleva.

slovakia

left justify in out

„Kúdole dymu valiace sa z jedného zo stánkov umiestnených na Vianočných trhoch na Hviezdoslavovom námestí a následné plamene dnes dve minúty po polnoci neveštili nič dobré. Hliadka mestskej polície, ktorá v tom čase bola na námestí, o vzniknutej situácii okamžite cez operačného pracovníka informovala bratislavských hasičov. Tí po príchode na miesto požiar dreveného stánku v priebehu krátkej chvíle uhasili,“ uviedol Pleva.

 

Čo bolo príčinou nočného požiaru, zisťujú znalci. Šťastím podľa Plevu v tomto prípade bolo to, že v samotnom stánku nevybuchli plynové bomby, ktoré sa v ňom v čase požiaru nachádzali.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies