Na vesmírnej stanici ISS videli nový Star Trek v predstihu

NETKY.SK • 16 Máj 2013, 18:38 • 2 min
Na vesmírnej stanici ISS videli nový Star Trek v predstihu

WASHINGTON, D.C. - Posádka Medzinárodnej vesmírnej stanice (ISS) si mohla pozrieť film Star Trek: Do temnoty ešte skôr, než ho v USA uviedli dnes do kín.

slovakia

left justify in out

Hovorca amerického Národného ústavu pre letectvo a vesmír (NASA) Kelly Humphries uviedol, že film poslali na ISS v pondelok, pričom trojčlenná posádka v zložení Pavel Vinogradov, Alexandr Misurkin a Christopher Cassidy mala v utorok deň voľna. Ten tak mohli využiť práve na to, aby si pozreli spomínanú snímku. Či tak však aj spravili, nie je známe.

Film Star Trek: Do temnoty režiséra J. J. Abramsa mal svetovú premiéru 23. apríla v austrálskom Sydney. Do slovenských kín sa dostane 6. júna. V snímke, ktorej scenár napísali Roberto Orci, Alex Kurtzman a Damon Lindelo, sa predstavia napríklad Chris Pine (James T. Kirk), Zachary Quinto (Spock), Benedict Cumberbatch (John Harrison), Zoe Saldana (Nyota Uhura), Karl Urban (Dr. Leonard "Bones" McCoy), Anton Yelchin (Pavel Chekov), John Cho (Hikaru Sulu), Bruce Greenwood (Christopher Pike) či Simon Pegg (Scotty). Snímka je celkovo dvanástym filmom zo série Star Trek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies