Na veľtrhu cestovného ruchu Slovakiatour očakávajú stovky vystavovateľov z 18 krajín

NETKY.SK • 26 Január 2016, 13:23 • 2 min
Na veľtrhu cestovného ruchu Slovakiatour očakávajú stovky vystavovateľov z 18 krajín

BRATISLAVA - Vyše 340 vystavovateľov z 18 krajín sa zúčastní na veľtrhu cestovného ruchu ITF Slovakiatour, ktorý sa bude konať od 28. do 31. januára v areáli bratislavskej Incheby.

slovakia

left justify in out

Návštevníci dostanú možnosť porovnať nielen ponuku viac ako 40 cestovných kancelárií. Inšpiráciu na cesty môžu čerpať aj prostredníctvom zastúpenia jednotlivých krajín, regiónov, miest, obcí, organizácií cestovného ruchu i spoločností, ktoré podnikajú v cestovnom ruchu.

 

Hlavným partnerom cestovateľského veľtrhu je už tretíkrát región z Českej republiky, Moravskoslezský kraj, ktorý ponúkne množstvo tipov ako stráviť dovolenku v príjemnom prostredí.

Počas celého veľtrhu sú prichystané súťaže a ochutnávky regionálnych špecialít.

 

Českej republike patrí aj ďalšia významná pozícia na veľtrhu. Miesto čestného hosťa ITF Slovakiatour získal Jihomoravský kraj, ktorý patrí k turisticky najatraktívnejším regiónom Česka i Európy. V tesnom susedstve sa tu vyskytujú hneď štyri pamiatky zapísané do zoznamu svetového kultúrneho dedičstva UNESCO. Jihomoravský kraj na veľtrhu predstaví novinky, ktoré si pre turistov prichystal na tento rok.

 

Ponuka veľtrhu je rozmanitá a komplexná. Po dlhšej odmlke ju obohatia napríklad Slovinsko či India. Veľká pozornosť bude venovaná kúpeľníctvu, ktoré má u nás dlhú tradíciu. Slovenské kúpele si pre záujemcov prichystali zaujímavé ukážky kúpeľných procedúr, ktoré navodia relaxačnú atmosféru.

 

Veľtrh cestovného ruchu bude sprevádzať aj tento rok najväčšia výstava zameraná na šport na Slovensku, Wellness a Fitness. Novinky z tejto oblasti, ponuka funkčného oblečenia a doplnkov na šport či strojov na cvičenie podporujú rozvoj zdravého a aktívneho životného štýlu. Výstava Poľovníctvo a Oddych môže zaujať nielen profesionálnych poľovníkov, ale aj poľovníckych nadšencov a všetkých, ktorí radi trávia svoj voľný čas v prírode.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona