Na veľkosti žáleží! Najšťastnejšie sú ženy s číslom 44

NETKY.SK • 15 November 2013, 14:32 • 2 min
Na veľkosti žáleží! Najšťastnejšie sú ženy s číslom 44

BRATISLAVA - Ďalší dôvod prečo neprepadať panike kvôli pár kilám navyše. Modelky smejúce sa z tituliek časopisov sú síce štíhle a krásne, ale šťastné? Väčšinou nie! Aspoň to tvrdia najnovší prieskum, podľa čoho sú najšťastnejšie ženy s kyprejšími tvarmi.

slovakia

left justify in out

Áno, tou naj naj konfekčnou veľkosťou, ktorá má svojej majiteľke zaručiť spokojnosť a šťastie, je podľa výskumu štyridsaťštvorka! Plných 74% žien obliekajúcich túto veľkosť je spokojných so svojím vzhľadom. Oproti tomu ženy, ktorým sadne veľkosť 36, sú so svojím vzhľadom spokojných iba na 42%.

Zabudnúť sa teda dá na mantru - štíhlosť je kľúčom ku šťastiu. Ba práve naopak. To ženy, ktoré nemajú podľa dnešného vkusu ideálne parametre, ale pýšia sa skôr kyprejšou postavou napríklad ako Marilyn Monroe, sú podľa vedcov so svojím telom najspokojnejšie. A zrejme k tomu majú dôvod. Medzi najkrásnejšie Britky patrí podľa hlasovania verejnosti napríklad slávna kuchárka Nigella Lawson, ktorá skutočne nemá telo ako modelka. Nasleduje speváčka Beyoncé.

Štíhle ženy bývajú ku svojej postave spravidla najkritickejšie. Dobrých 52% nositeliek veľkosť 36 - 38 by si želalo mať oblejšie krivky, potom by sa podľa ich slov cítili viac sexy. Naviac by im vraj oblečenie ďaleko lepšie padlo a 20% týchto žien si tiež myslí, že by im vzrástla sebadôvera. Naproti tomu ženy s veľkosťou 42 - 44 majú o svojom zovňajšku ďaleko lepšie mienky. Možno im tak trochu nahráva rastúca popularita celebrít tzv. krv a mlieko, akými sú napríklad Kim Kardashian, Adele či Christina Hendricks.

Rada žien bude súhlasiť s tým, že bujarejšie krivky vyžadujú pozornejší výber oblečenia. A ako sa obliekať? Snažte sa (výraznejšími farbami) zvýrazniť časti tela, ktoré sa vám na vás najviac páčia, ostatné potlačte. Zabudnite na vrecové strihy, naopak vyberajte strihy na telo, samozrejme vo vašej veľkosti. Investuje do kvalitných látok. A určite sa vyplatí nešetriť na kvalitnom tvarovacom spodnom prádle.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies