Na večerný duel futbalovej Ligy majstrov sú pripravení aj policajti

NETKY.SK • 17 Júl 2012, 10:51 • 2 min
Na večerný duel futbalovej Ligy majstrov sú pripravení aj policajti

Na večerný duel futbalovej Ligy majstrov sú pripravení aj policajti - Futbal Žilinskí policajti upozorňujú verejnosť na prijaté štandardné bezpečnostné opatrenia v súvislosti s dnešným večerným duelom predkola futbalovej Ligy majstrov medzi slovenskými a

slovakia

left justify in out

img

Žilinskí policajti upozorňujú verejnosť na prijaté štandardné bezpečnostné opatrenia v súvislosti s dnešným večerným duelom predkola futbalovej Ligy majstrov medzi slovenskými a izraelskými úradujúcimi šampiónmi MŠK Žilina a Hapoel Ironi Kirjat Šmona.
      "V súvislosti s konaním tohto futbalového stretnutia sme požiadali žilinskú radnicu o vydanie zákazu predaja, podávania alebo používania alkoholických nápojov v priestoroch futbalového štadióna," informoval TASR hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Radko Moravčík.
      Hliadky dopravnej polície sa podľa neho zamerajú na dohľad nad bezpečnosťou a plynulosťou cestnej premávky v okolí futbalového štadióna. "Budú ju operatívne riadiť a usmerňovať, preto žiadame nielen futbalových priaznivcov, ale aj širokú verejnosť o trpezlivosť a dôsledné rešpektovanie pokynov," zdôraznil hovorca KR PZ.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona