Na VC Malajzie si uctia obete leteckého nešťastia

NETKY.SK • 27 Marec 2014, 10:44 • 2 min
Na VC Malajzie si uctia obete leteckého nešťastia

SEPANG - Tímy formuly 1, jazdci a ľudia z prostredia seriálu si na nedeľňajšej Veľkej cene Malajzie uctia obete havarovaného letu spoločnosti Malaysia Airlines.

slovakia

left justify in out

Preteky sa uskutočnia na okruhu Sepang v susedstve medzinárodného letiska pri Kuala Lumpure, odkiaľ 8. marca vzlietol stroj boeing malajzijského vlajkového dopravcu s 239 osobami na palube. Zmizol počas letu do Pekingu a najnovšie nálezy potvrdzujú, že sa zrútil do Indického oceánu a nik neprežil.

 

Piloti tímu Mercedes, ktorý sponzoruje malajzijská ropná spoločnosť Petronas, budú mať na prilbách aj monopostoch odkaz smerom k tragédii. "Láme mi to srdce, myšlienkami som s rodinami a blízkymi obetí," povedal Lewis Hamilton. 

Predstavitelia F1 a miestni organizátori budú vo štvrtok spoločne zvažovať najvhodnejší spôsob, ako si pripomenúť nešťastie. 

 

Záhadné zmiznutie jedného z najväčších dopravných lietadiel zamestnávalo svetovú verejnosť už vyše dvoch týždňov. Keďže stroju zo zatiaľ neznámych príčin zlyhali komunikačné systémy, jeho trasu len odhadujú a presné miesto jeho pravdepodobného zrútenia je takisto neznáme. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies