Na úteku je nebezpečná osoba, Patrik môže byť ozbrojený

NETKY.SK • 19 September 2017, 16:53 • 2 min
Na úteku je nebezpečná osoba, Patrik môže byť ozbrojený

BRATISLAVA - Polícia pátra po 19-ročnom Patrikovi Žigovi z Váhoviec (okres Galanta), ktorý je podozrivý z účasti na lúpežnom prepadnutí benzínového čerpadla v obci Pusté Úľany zo 4. septembra.

slovakia

left justify in out

Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, policajti v pondelok ráno zadržali dvoch podozrivých mužov, pričom tretí, Patrik Žigo, sa počas domovej prehliadky v objekte nenachádzal.

Podozrivý sa práve autom vracal domov a keď zbadal policajtov, dal sa na útek. 

 

Pri policajnej akcii v mieste jeho bydliska policajti našli a zaistili okrem vozidla, ktoré bolo použité pri lúpeži aj niekoľko zbraní o.i. aj útočnú pušku vz.58 so sklopnou pažbou a najmä brokovnicu, ktorú pravdepodobne použili páchatelia pri otvorení bezpečnostnej skrine na benzínovom čerpadle. Pri prehliadke našli aj predmety používané pri krádežiach motorových vozidiel. Tieto budú predmetom ďalšieho vyšetrovania ako aj podiel ďalších dvoch zadržaných osôb na spomínanej lúpeži.

 

Na základe zadovážených dôkazov vyšetrovateľ OKP KR PZ Trnava vzniesol obvinenie 19-ročnému Patrikovi ŽIGOVI z obce Váhovce. Po uvedenej osobe polícia vyhlásila celoštátne pátranie. Ak ste hľadanú osobu videli alebo poznáte miesto jej súčasného pobytu, všetky informácie oznámte polícii na čísle 158. Osoba môže byť ozbrojená a nebezpečná a nemusí mať zábrany použiť zbraň.




 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies