Na úseku D1 vo výstavbe pri Hendrichovciach zomrel vodič nákladného auta

NETKY.SK • 27 Apríl 2015, 13:37 • 2 min
Na úseku D1 vo výstavbe pri Hendrichovciach zomrel vodič nákladného auta

HENDRICHOVCE - Na úseku diaľnice D1 vo výstavbe pri obci Hendrichovce v okrese Prešov zomrel dnes okolo obeda vodič nákladného auta.

slovakia

left justify in out

Ako pre TASR potvrdil hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik, auto vyšlo na nesprávny úsek diaľnice vo výstavbe, kde sa prevrátilo. Napriek život zachraňujúcim úkonom sa vodičovi nepodarilo pomôcť. Na mieste je rýchla zdravotná služba, hasiči i polícia. 
     

Podľa operačného dôstojníka Hasičského a záchranného zboru v Prešove sa nehoda stala na prístupovej ceste k stavenisku. Ako uviedol, na odstránenie vozidla bude zrejme potrebný žeriav, pretože hasičská technika na to nepostačuje.
     

Príčiny nešťastia sú v štádiu vyšetrovania. Podľa Džobanika už Obvodné oddelenie PZ v Chminianskej Novej Vsi začalo trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a nešťastie sa nebude vyšetrovať ako dopravná nehoda. Na mieste zomrel 45-ročný vodič nákladného auta z Prešova - pracujúci na výstavbe diaľnice.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies