Na US Open chcú vybudovať zaťahovaciu strechu nad centrálnym dvorcom

NETKY.SK • 14 August 2013, 19:00 • 2 min
Na US Open chcú vybudovať zaťahovaciu strechu nad centrálnym dvorcom

NEW YYORK - Tenisová asociácia Spojených štátov amerických (USTA) plánuje vybudovať nad centrálnym dvorcom Arthura Ashea v newyorskom areáli Flushing Meadows zaťahovaciu strechu, aby eventuálne vrtochy počasia nenarušili priebeh US Open. Viac informácií poskytnú kompetentné osoby na štvrtkovej tlačovej konferencii.

slovakia

left justify in out

Záverečnému grandslamu tenisovej sezóny v posledných rokoch nepraje počasie. Napríklad vlaňajšie strhujúce finále mužskej dvojhry medzi Srbom Novakom Djokovičom a víťazným Britom Andym Murraym sa hralo až v pondelok po tom, ako semifinálový program rozdrobilo zlé počasie, konkrétne silný vietor a dážď. Zaťahovaciu strechu na centrálnych dvorcoch majú vo Wimbledone a na Australian Open, francúzsky Rolland Garros tiež plánuje jej vybudovanie. Informovala agentúra Reuters.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies