Na Uprising Reggae Festival sa po troch rokoch vráti Anthony B

NETKY.SK • 21 Apríl 2015, 14:20 • 2 min
Na Uprising Reggae Festival sa po troch rokoch vráti Anthony B

BRATISLAVA - Na ôsmom ročníku Uprising Reggae Festivalu sa predstaví aj jamajský spevák Anthony B, ktorý na tomto podujatí vystúpil už aj v roku 2012.

slovakia

left justify in out

Ďalším potvrdeným interpretom festivalu, ktorý sa uskutoční 21. a 22. augusta na bratislavských Zlatých pieskoch, je spevák Skarra Mucci.

Tridsaťdeväťročný Anthony B, vlastným menom Keith Blair, je rodákom z Clark’s Town a hudobnú kariéru začínal ako dídžej v lokálnom soundsystéme Shaggy Hi-Power. Jeho tvorbu najviac inšpirovali legendy Peter Tosh a Bob Marley. Anthony B debutoval v roku 1996 albumom Predator And Prey a v súčasnosti jeho diskografia obsahuje viac ako 50 nahrávok, z toho 28 sólových štúdioviek. Tou zatiaľ poslednou je album Tribute To Legends (2013). Medzi jeho najznámejšie skladby patria World A Music, Police, Good Life, Raid The Barn, More Love, Fire Pon Rome, Damage alebo Bad From Long Time. 

 

Headlinermi tohtoročného Uprisingu budú Bunny Wailer z Jamajky a americký spevák a rapper Matisyahu. Okrem nich sú potvrdenými interpretmi aj Chuck Fenda, Jah Sun, Shy FX, Beardyman, Dope D.O.D., Brother Culture, Solo Banton a Cookie The Herbalist. Vstupenky na podujatie stoja 35 eur a sú v predaji v sieti Ticketportal a na webstránke www.uprising.sk. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies