Na Uprising Reggae Festival prídu znova Medial Banana

NETKY.SK • 6 Jún 2016, 11:32 • 2 min
Na Uprising Reggae Festival prídu znova Medial Banana

BRATISLAVA - Na tohtoročnom Uprising Reggae Festivale sa predstaví aj slovenská kapela Medial Banana, pre ktorú to bude už šiesta účasť v rade za sebou.

slovakia

left justify in out

Šesťčlenná formácia na čele so spevákmi Pokym a Erikom predstaví na podujatí skladby z nového albumu Rockin' It (2016) ako aj staršie hity ako Horehronie či Reggae muzika.


Medial Banana majú na konte okrem spomínanej novinky aj nahrávky Naturally Lifted EP (2011) a Uplifted (2013), pričom spolupracovali s interpretmi ako napríklad Deadly Hunta, Micah Shemaiah, Spectacular, Infinte, Tribuman, Polemic a Robo Grigorov. Okrem Uprisingu vystúpili aj na festivaloch Sziget, Outlook, Mighty Sounds či Overjam. Prednedávnom sa vrátili z Jamajky, kde sa podieľali na projekte Jamdown, ktorý vyjde v lete vo forme dokumentu a nového slovensko-jamajského EP.


Už skôr potvrdenými interpretmi deviateho ročníka festivalu, ktorý sa uskutoční 26. a 27. augusta na bratislavských Zlatých pieskoch, sú Alborosie, Nneka, Tarrus Riley, Kabaka Pyramid, The Sugarhill Gang, Looptroop Rockers, DJ Kentaro, Dean Fraser, Alaine, DJ Vadim, Paolo Baldini DubFiles feat. Mellow Mood, Forelock & Sr. Wilson, The Skints, Mungo's Hi Fi, Marina P, Ras Muhamad, Dubioza Kolektiv, Tadiman, Sassja, Názov Stavby, Rocky Leon, Warrior Sound International a Silly Walks Discotheque.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies